Piątek
Śniadanie | |
Hummus z łososia z jajkiem na salsie kaparowo-pomidorowej z pieczywem chrupkim | STANDARD/VEGE FISH |
Hummus z łososia z jajkiem na salsie kaparowo-pomidorowej z pieczywem razowym | LOW IG |
Hummus jajeczny z cieciorką na salsie kaparowo-pomidorowej z pieczywem chrupkim | VEGE |
Śniadanie II | |
Smoothie jagodowe | STANDARD |
Obiad | |
Filet sandacza pieczony w płatkach dyni na sosie cytrynowym z kolorowym ryżem i bukietem warzyw | STANDARD/VEGE FISH |
Filet sandacza pieczony w płatkach dyni na sosie cytrynowym z razowym ryżem i bukietem warzyw | LOW IG |
Bataty faszerowane fetą i warzywami (oliwka, kapary, pomidor) na sosie cytrynowym z kolorowym ryżem i bukietem warzyw | VEGE |
Podwieczorek | |
Fit sernik z wiśniami i czekoladą | STANDARD |
Kolacja | |
Krem z buraka z serem kozim i rukolą | STANDARD |